Blacklight: Tango Down Yamalandı

28.08.2010 14:21 Eray Uygun

 
 
     Geçtiğimiz ay Steam, PSN ve XBLA ile oyuncularla buluşan Blacklight: Tango Down için yapımcı Ignition yeni bir yama yayınladı. Özellikle oyuna olan ilgiyi arttırmaya yönelik bu yamanın içeriği şöyle:
 
     "Raund süreleri ve eşleştirme sistemi tekrar düzenlendi, oyundaki bazı hatalar düzeltildi. Trial sürümünün sınırlı süresi kaldırıldı. Önceden Trial versiyonunu indirmiş olanlar dahil herkes tüm yenilikleriyle Blacklight: Tango Down'ı oynayabilecekler"
 
     Çoklu oyuncu modları ile Call of Duty Modern Warfare ve Battlefield Bad Company' den hoşlananlara güzel bir alternatif olabilecek Blacklight: Tango Down, modern teknolojinin en yüksek noktalara ulaştığı bir dönemde geçiyor. Steam ve XBLA kullanıcıları için yayınlanan yamanın önümüzdeki hafta PSN' e de uğraması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Blacklight: Tango Down Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Zombie Dağıtıcısı: Ignition Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler