Blade Runner'dan ilham Alan Vigilancer 2099 için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

08.12.2022 11:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Blade Runner ve iptal edilen PREY 2 oyunundan esinlenen üçüncü şahıs siberpunk bağımsız yapım Vigilance 2099 için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Envoidant Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan bu yapım şu anda Unreal Engine 5 oyun motoruna geçiş yapmış durumda. Oyun daha önce Unreal Engine 4 motoru ile geliştiriliyordu.
 
Vigilancer 2099 Unreal Engine 5 oyun motoruna geçiş yapıyor
 
 
 
Hem ödül avcılığı hem de aksiyon unsurlarına sahip olarak karşımıza çıkacak Vigilancer 2099, üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip. Açık dünya tek oyunculu bir yapıyı sergileyecek olan bu oyun aksiyon ve rol yapma unsurlarını da bünyesinde barındırıyor.
 
Vigilancer 2099 oyununda biz oyuncular olarak para kazanabilecek, çeşitli teçhizatları alabilecek ve özelleştirebileceğiz. Oyun gelecek temasını yansıttığından dolayı da araçlar ile havadan veya karadan şehri keşfedebilecek veya yürüyerek ilerleyebileceğiz.
 
Vigilancer 2099 prototip oynanış fragmanı
 
Bu son prototip oynanış videosu, uçan araçları, koşu animasyonunu, çeşitli robot NPC'leri ve daha fazlasını gösteriyor. Oyunun ne zaman çıkacağına dair henüz bir bilgi de yer almıyor.  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vigilance 2099 Platformlar: PC Geliştirici: NasNakarus Dağıtıcısı: NasNakarus Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler