Bleeding Edge'in; Buttercup, Nidhoggr ve Zero Cool Karakterleri İçin Rehber Videosu Paylaşıldı

12.02.2020 00:52 Özgür Eroğlu

Geliştiriciliğini Ninja Theory'nin yaptığı dörde dört takım tabanlı çevrimiçi aksiyon dövüş oyunu Bleeding Edge'in Buttercup, Nidhoggr ve Zero Cool karakterleri için rehber videosu paylaşıldı.
 
Buttercup
 
 
Buttercup, oyunda tank olan 3 karakterden birisi. Temel yetenekleri ise Saw Blades ve Launch. Arasında seçim yapabileceğiniz 3 özellikler ise şöyle: Yank, Oil Slick ve Whip Lash.
 
Nidhoggr
 
 
 
Nidhoggr, düşman tanklarıyla başa çıkma konusunda son derece başarılı bir karakter ve iyileştirici bir pasif yeteneğine sahip. Temel yetenekleri Axe ve Shredder. Seçtiği silah ise elektro gitar.
 
Zero Cool
 
 
 
Zero Cool oyunun destek karakterlerinden birisi. Son derece güçlü bir şifacıdır. Yetenekleri arasında Arcade Gun ve Nitro bulunuyor. 
 
Bleeding Edge, 24 Mart 2020'de Xbox One ve PC için çıkacak. Xbox Game Pass'e dahil olacak. Oyunun kapalı betası ise 14 Şubat 21.00'da başlayıp 17 Şubat 17.00'da bitecek. Kapalı betaya oyunu satın alan kullanıcılar, daha önce düzenlenen alfaya katılan kullanıcılar ve Xbox Game Pass aboneliği bulunan kullanıcılar katılabilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bleeding Edge Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler