Bleeding Edge'in "Miko" Karakteri İçin Rehber Videosu Yayınlandı

13.02.2020 22:13 Özgür Eroğlu

 
Geliştiriciliğini Ninja Theory'nin yaptığı dörde dört takım tabanlı çevrimiçi aksiyon dövüş oyunu Bleeding Edge'in Miko karakteri için rehber videosu paylaşıldı. Miko oyundaki 12 karakterden biri.
 
Miko, temel olarak destek ve yakın dövüşün karışımı olan bir karakter. Temel yetenekleri ise Augmentic Staff ve Evade. Daha önce yayınlanan karakterlerin rehber videosu için buraya tıklayabilirsiniz. Bahsi geçen videoyu da aşağıda bulabilirsiniz.
 
Bleeding Edge, 24 Mart 2020'de Xbox One ve PC için çıkacak. Xbox Game Pass'e dahil olacak. Oyunun kapalı betası ise 14 Şubat 21.00'da başlayıp 17 Şubat 17.00'da bitecek. Kapalı betaya oyunu satın alan kullanıcılar, daha önce düzenlenen alfaya katılan kullanıcılar ve Xbox Game Pass aboneliği bulunan kullanıcılar katılabilecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bleeding Edge Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler