Blenzinski, Super Mario 3D World'e Bayıldı

27.11.2013 09:31 Alkan Adakaner


     Gears of War'un tasarımcısı olan Cliff Blenzinski'nin Nintendo'ya olan sempatisi biliniyor. Bir süre önce Epic Games'ten ayrılarak çalışmalarına farklı bir yolda devam edeceğini söyleyen bu ünlü isim Twitter hesabı üzerinden Super Mario 3D World ile ilgili düşüncelerini açıkladı:
 
    "Super Mario 3D World'u bitirdim. Her dakikasını çok sevdiğimi söyleyebilirim. Sıkı bir şekilde dizayn edilmiş ve Nintendo Wii U sattıracaktır. Super Mario 3D World'te Hey şuraya da bakacağım veya farklı birşeyler deneyeceğim gibi şeylerin sunduğu ödül  sizi şaşırtıyor."

    İlk incelemelerinden oldukça yüksek puanlar alan Super Mario 3D World'un satışları da oldukça yüksek olacak gibi görünüyor. Bakalım oyun konsolun satışlarını ne kadar arttıracak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario 3D World Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler