BlizzCon'un Kapanışını Tenacious D Yapacak

11.10.2010 18:49 Ersin Kılıç


 
     Blizzard özellikle PC oyuncularının favori firmalarından birisi. Bir çok kaliteli yapımı oyun dünyasına kazandıran firma son olarak 12 yıllık özleme son vermiş ve StarCraft 2 ile karşımıza çıkmıştı. Bir çok oyun fuarını pas geçen, bazılarına ise sadece küçük sunumlar ile katılan firmanın asıl şovu ise tabi ki kendi oyunlarını sergilediği Blizzcon fuarı oluyor.
 
     Blizzard bugün yaptığı açıklama ile Blizzcon 2010 fuarının kapanışını Tenacious D grubunun yapacağını duyurdu. Oyun severlerinde yakından tanıtığı Jack Black'in yer aldığı müzik grubu olan Tenacious D fuarın kapanış seronomisinde sahne alacak. Jack Black'e grubun diğer elemanı Kyle Gass eşlik edecek.
 
     22 - 23 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Blizzcon 2010 fuarında Diablo 3 ve WoW: Cataclysm başta olmak üzere firmanın merakla beklenen yapımlarını görebileceğiz. Fuarın geçen yılki kapanışının Ozzy Ozbourne tarafından yapıldığını da hatırlatalım.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler