Blizzard Diablo'nun Uzayda Geçenini Tasarlamış

23.10.2012 13:57 Samet Konuksal


    'Stay Awhile and Listen' isimli yazıları içerisinde son dönemde Blizzard ile ilgili ilginç bilgiler veren David Craddock, son bombasını patlattı. Craddock'un açıklamalarına göre Blizzard, uzayda geçen bir Diablo oyununu tasarlamış.
 
   Açıklamalara göre "Starblo" proje adıyla dikkatleri çeken yeni proje, Diablo 2'nin çıkışının ardından işleme sokulmuş. Normal Diablo takımını ikiye ayırarak yarısını Diablo 3'e, yarısını da Starblo'ya yönlendiren Blizzard ekibi, uzay temasının getirdiği ilginç özellikleri de oyuna eklemek üzereymiş. Craddock'un dediğine göre bu oyunda kendi uzay gemimizi oluşturup gezegenler arası yolculuk yapabiliyorduk.
 
   Kulağa hoş, bir o kadar da ilginç gelen bu proje 2003 yazında Dave Brevik, Max Schaefer ve Erich Schaefer'in Blizzard North'dan ayrılışıyla birlikte son bulmuş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 1 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 1 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler