Blizzard Konsollara Yatırım Yapmak İstiyor

19.11.2011 18:58 Samet Konuksal


     Blizzard'ın kendi etkinliği BlizzCon 2011'de resmi bir şekilde ilk olarak ismi anınan Diablo 3'ün konsol sürümü hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun konsol sürümü hakkında şuan yazılı yani resmi bir duyuru olmamasına rağmen Blizzard, bu oyun üzerinde uğraşmak istiyor.
 
     Game Informer'a konuşan Blizzard'dan Jay Wilson, "Diablo 3'ü konsollara port etmek istemiyoruz, tamamen baştan inşa etmek istiyoruz. İkisi çok farklı şeyler. Birinde PC oyunu kopyalanıyor, diğerinde ise yatırım yapılıyor." şeklinde konuştu.
 
     Konuşmanın devamında Wilson, "Buradaki amacımız konsoldaki oyunculara Diablo 3 keyfini tamamen doğal bir şekilde yaşatmak ve aynı zamanda, Blizzard kalitesini konsol oyuncularına göstermek olacak." dedi.
 
     Ayrıca röportajda Jay Wilson, oyunun konsol sürümüyle PC sürümünün farklı takımlara emanet olduğunu söyledi. Yani oyunun konsol sürümü PC çıkışını etkilemeyecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler