Blizzard: "Platformlarımızı Oyunun Yapısı Seçiyor"

27.03.2012 22:25 Samet Konuksal


     Mayıs ayında en nihayetinde bekleyenleriyle buluşmayı planlayan Diablo 3'ün konsol sürümleri şimdiye kadar çok konuşulmuştu. Bu sürümler her ne kadar Blizzard yetkililerinin ağzından da duyulsa da, resmi duyuruya erişememişti. Platformlarla ilgili Blizzard COO'su Paul Sams, yeni açıklamalarda bulundu.
 
     Açıklama yapan Paul Sams, platformlara özel tercih yapmadıklarını, oyunun çıkacağı platformları oyunun yapısının seçtiğini dile getirdi. Sams, "Sanırım PC'lere yaptığımız Diablo 3'ün biraz gözden geçirilmesi gerekecek fakat en sonunda Blizzard kalitesi konsollara da gelecek." açıklamasını yaparken, konsol platformlarına fazla oyun çıkarmamalarına da değindi.
 
     Röportajda Sams, "Platformların kararlarımızı yönetmesini istemiyoruz. Biz sadece iyi oyun yapmak istiyoruz. Eğer oyun klavye ve mouse ikilisiyle daha iyi oynanış sunacaksa PC'yi, kontrolcüyle daha iyi oynanış sunacaksa da konsolları seçiyoruz. Tabiki eğer ikisinde de güzel ortam sağlanıyorsa, konsolları da PC'leri de seçiyoruz." şeklinde konuştu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 3 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler