Blizzard: "StarCraft, Wii U'da Hoş Durabilir"

19.06.2012 23:22 Samet Konuksal


     Bu nesildeki konsolların strateji oyunlarına olan uzaklığı malumunuz. Strateji türünün en önemli oyunlarından StarCraft baş tasarımcısı Dustin Browder, aynı durumun gelecek nesilde yaşanmayacağını düşünüyor, neden mi?
 
     Browder'a göre Wii U'nun sunduğu tablet kontrol sistemi, strateji oyunları için hoş durabilir. Browder, "iPhone veya iPad'deki tek problem, o ekranda hem kontrolü yapıp hem oynamamızdı. Fakat Wii U gibi bir platformla birlikte kontrolü tabletten yapıp, oyunu televizyondan oynarsak bu gerçekten StarCraft için hoş olabilir." açıklamasını yaptı.
 
     Devamındaki sözlerinde Browder, "Kısayol tuşlarındaki problemler nasıl çözülür orasını şimdilik bilemiyoruz. Bu tuşlar StarCraft gibi strateji oyunlarında çok önemli. Çaylak oyuncular için sadece mouse kontrolüyle oyunu oynamak bazen işe yarayabilir fakat ilerleyince kısayol tuşlarını kullanmak şart oluyor." eklemesini yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler