Blizzard'dan World of Warcraft İndirimi

25.11.2010 00:51 Alkan Adakaner


 
    Dünyanın en popüler oyunlarından olan World of Warcraft için Blizzard bir indirim kampanyası başlattı. Battle.net'teki kampanda büyük indirim fırsatları sunulmuş. Burada World of Warcraft ana oyunu ve The Burning Crusade 5'er dolara satılıyor.

     Normalde 39.99 dolardan satılan Wrath of the Lich King'e ise sadece 10 dolar karşılığında sahip olabilirsiniz. Benzer indirimler Blizzard Store'da da yapılmış.
 
    Bütün bu indirimler Amerika'daki tatil sezonunda satışları arttırmaktan ziyade yeni ek paket olan Cataclysm'e hazırlık olarak görülebilir. Cataclysm, 7 Aralık'ta 39.99 dolardan yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler