Blizzcon 2011: Illidan Stormrage Geri Gelebilir!

Illidan ne şekilde geri gelir bilmiyoruz ama yine çok karizmatik olacağı bir gerçek.
23.10.2011 01:05 Beril Sergün


     Blizzcon 2011'de World of Warcraft Genel Soru-Cevap panelindeyiz, gelen sorulardan birine cevap veren yapımcılar Burning Crusade'in en önemli karakterlerinden birinin geri gelebileceğini söylediler.
 
     World of Warcraft'i ya da Warcraft serisini uzun süredir oynayan oyuncular bilir, Illidan Stormrage Warcraft dünyasına geri dönüş yapabilir. Chris Metzen oyunculara bağırarak tekrar tekrar sordu "Illidan'ı geri ister misiniz?" Herkesten aldığı cevap açıktı, "Eveeeeeet!" Bunun üstüne Chris Metzen, "Illidan'ı geri getirmek iyi bir fikir, bunun üstünde mutlaka duracağız."
 
     Bu da demektir ki ilerde gelecek olan güncellemelerde eskilerden nostalji karakterleri görmemiz çok olası. Ne zaman ve nasıl olacağı belli olmasada ilerde umut olması gerçekten güzel.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft: Mists of Pandaria Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 7 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 8 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 9 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler