BlockBuster UK: PS Vita 28 Ekim'de Çıkacak

30.07.2011 08:37 Alkan Adakaner


     Daha önce 505 Games'in  Supremacy MMA'yı Sonbahar'da çıkaracağı yönünde ortaya çıkan bilgilerden sonra şimdi de Playstation Vita'nın çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi de "Blockbuster UK" adlı perakendeci firmadan geldi.
 
     Aşağıda da görebileceğiniz Blockbuster UK'in çıkış tarihi listesine göre Playstation Vita'nın iki modeli de 28 Ekim'de raflardaki yerini alacak. Cihazların fiyatı ise 229.99 ve 279.99 Sterlin olarak görülüyor.
 
     3DS'teki fiyat düşüşünden sonra Sony'nin Nintendo'ya daha fazla zaman kazandırmadan Playstation Vita'yı bir an önce piyasaya sürmek istemesi akla yatkı geliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 17 Dk önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 1 Saat önce ARK: Survival Ascending'de AMD FSR 3.0 Nasıl Etkin Hale Getirilir? 2 Saat önce 2si1: Epic Games Sızıntısı, Civilization 7 ve Daha Fazlası 3 Saat önce Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler