BloodBorne Yapımcısının Eski Oyunlarından Shadow Tower PSN'e Geliyor

29.03.2015 01:22 Ömür Gencer


       Souls serisi ve geçtiğimiz günlerde çıkan Bloodborne ile adını sıkça duyduğumuz From Software 1990'lardan beri oyun sektöründe. Firmanın yapmış olduğu eski oyunlardan biri olan Shadow Tower, PlayStation Network'teki yerini almaya hazırlanıyor.
 
       Önümüzdeki hafta PSN'e gelecek oyun diğer PlayStation 1 klasikleri gibi PlayStation 3 ve PlayStation Vita üzerinden oynanabilecek. FPS bakış açısına sahip RPG oyunu Shadow Tower, firmanın daha eski serisi King's Field'a benzer bir oynanış sunuyor. 

       Sony, Shadow Tower'ın hangi fiyattan satılacağını açıklamış olmasa da oyunun çoğu PlayStation 1 klasiği gibi 6 dolara satılacağını düşünüyoruz. Nostalji yaşamak istiyorsanız Shadow Tower'ı takibe almanızı tavsiye ederiz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodborne Platformlar: PS4 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler