Bloodborne Remaster Söylentileri Bir Kez Daha Asılsız Çıktı

03.09.2023 18:44 Mehmet Tandoğan

 
 
2015 yılında çıkış yapan aksiyon rol yapma oyunu Bloodborne için geçtiğimiz günlerde yeni bir söylenti ortaya çıktı. Söylenti içerisinde oyunun yeni bir Remaster sürümüyle tekrardan karşımıza çıkacağı yer aldı. Ancak Bloodborne için ortaya atılan bu son söylentisinin yanıltma ve heyecanlandırma amaçlı olduğu anlaşıldı.
 
Söylentiyi ortaya atan kişi Discord üzerinden çeşitli detaylar paylaştı
 
 
 
Bloodborne remaster söylentisi Im A Hero adlı bir kullanıcı tarafından Discord üzerinden ortaya atıldı. Oyun sektöründen başka birinin kimliğine bürünen bu kullanıcı The Snitch'in Discord sunucusunda çok sayıda projenin ayrıntılarını paylaştı. Bu projeler arasında tahmin edebileceğiniz gibi Bloodborne Remastered da vardı. 
 
Bu proje ayrıntılarının yayınlanmasının ardından The Snitch, bu kişinin paylaştığı bilgilerin asılsız olduğunu ve herhangi bir kaynağa dayandırılmadığını belirtti. Öte yandan bu kişi Reddit üzerinde de bir hesap oluşturdu ve burada da paylaşımlarını gerçekleştirdi.
 
 
 
Dönüp baktığımız zaman Bloodborne Remastered hakkında bu tarz söylentileri ilk kez duymuyor ve görmüyoruz. Mayıs 2023'te birçok kişi Sony'nin Bloodborne Remaster/Remake'i State of Play'de sergileyeceğini veya duyuracağını iddia ediyordu ancak böyle bir şey gerçekleşmedi. Daha da geriye gidecek olursak Mart 2022'de yeni sürüme ait ekran görüntülerinin yayınlandığı belirtildi fakat bu görüntüler de sahteydi.
 
Peki siz bu oyunun remaster yada remake sürümünü bekliyor musunuz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodborne Platformlar: PS4 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler