BloodRayne: Betrayal 7 Eylül'de Xbox Live'da

Rayne bu defa 2. boyutta kan dökecek
25.08.2011 20:21 Alkan Adakaner


     BloodRayne: Betrayal'ın çıkış tarihinin sürekli değiştiğinin farkına varmışsınızdır. Öncelikle Ağustos ayında çıkarılması planlanan oyun daha sonra Sonbahar'a ertelenmişti. Üstelik PS3 sürümü Eylül'de çıkacakken Xbox 360 sürümü ise Kasım ayına ertelenmişti. Şimdi Xbox 360 sürümünün çıkış tarihi yine değişti.
 
     Wayforward tarafından yapılan açıklamaya göre oyunun Xbox 360 sürümü gecikmeyecek ve 7 Eylül'de Xbox Live'da yayınlanacak. Rayne'in Xbox 360'taki hayranları için iyi bir haber.
 
     Tamamen 2 boyutlu olarak tasarlanan BloodRayne: Betrayal'in geliştiricisinin Wayforward olması da aslında büyük bir şans, çünkü bu firma oldukça kaliteli 2 boyutlu oyunlar geliştiriyor. Aslında uzmanlık alanı bu diyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodrayne: Betrayal Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Way Forward Dağıtıcısı: Majesco Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler