Yeni Bir BloodRayne Oyunu mu Geliyor?

17.04.2014 11:20 Ömür Gencer


     Guilty Gear, BlazBlue ve Persona Arena gibi dövüş oyunlarını geliştiren Arc System, bir sürpriz çıkmazsa yeni bir BloodRayne oyununa haber eden site yayınladı.
 
     Bu sitede, kocaman BRCS yazısının arkasındaki karaktere baktığımızda, taktığı kolyenin BloodRayne'nin taktığı kolyeyle aynı olduğunu görebilirsiniz. Sitede ayrıca ünlü filozof Nietzsche'nin bir sözüne de yer verilmiş.
 
     "Her kim canavarlarla savaşmayı göze alıyorsa, sonunda bir canavara dönüşmeyi de göze alsın. Çünkü karanlığın içine uzunca bakarsanız karanlıkta sizin içinize bakmaya başlar. "
     
     Sitedeki gizem, geri sayım bitene kadar yani 23 Nisan'a kadar aralanmayacak fakat yeni bir BloodRayne oyununun bizi beklediğinden hiç şüphe yok gibi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodrayne: Betrayal Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Way Forward Dağıtıcısı: Majesco Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 6 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler