Bloodborne 2'yi Geliştirmek, FromSoftware Yöneticisi Miyazaki'nin Elinde Olan Bir Durum Değilmiş

10.10.2019 23:03 Özgür Eroğlu

 
Dark Souls serisi, Shadow Die Twice ve Bloodborne oyunlarıyla bilinen, oyunları ise zorluğuyla bilinen geliştirici stüdyo FromSoftware'in başkanı Hidetaka Miyazaki, stüdyonun en iyi oyunlarından olan Bloodborne'un geleceği hakkında konuştu. 
 
GameSpot Brasil ile yapılan röportajda Miyazaki'ye "Oyunda değiştirmek veya geliştirmek istediğiniz bir şey var mı?" diye sorulduğunda; Miyazaki, Bloodborne'daki Chalice Dungeons ve Blood Gems ile bazı şeyleri değiştirmek istediğini söyledi. Bloodborne 2'de bunları değiştirmesini söylendiğinde ise Miyazaki gülerek "Ne yazık ki Bloodborne 2 konusunda karar verecek kişi ben değilim." cevabını verdi.
 
Burda dikkat edilmesi gereken konu, Bloodborne'u geliştiren stüdyo her ne kadar FromSoftware olsa da IP'nin hakları Sony'de olduğu için büyük bir ihtimalle karar Sony'nin elinde. Ama oyunun yakaladığı başarıyı ve kitlesini düşünürsek Sony'nin devam oyunu isteyeceğini söyleyebiliriz. Miyazaki ise, devam oyununu onun istediği halde Sony'nin istemediğini söylemeye çalışıyor gibi.
 
Bu yılın başlarında Bloodborne 2'nin geliştirildiğini ve hatta E3 2019'da gösterileceğine dair ciddi bir söylenti yayılmıştı. Sizce Bloodborne 2 gelmeli mi? İlk oyunu nasıl bulmuştunuz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodborne Platformlar: PS4 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 1 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 3 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler