Bloodborne Yapımcısı TGS'de Bloodborne'u Oynayacak Oyunculara Meydan Okudu

10.09.2014 23:43 Ömür Gencer


      Bildiğiniz gibi PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen Bloodborne önümüzdeki Tokyo Game Show'da oynanabilir olarak oyunculara sunulacak. Oyunun yönetmeni Masaaki Yamagiwa Twitter adresi üzerinden oyunun demosunu oynayacak oyunlara adeta meydan okudu.
 
      Yamagiwa Twitter üzerinden "Tokyo Games Show'daki Bloodborne demosunun bölüm sonu canavarını yenebilene bir ödül hazırlayalım. Bunu söylediğime göre Kitaon kesinlikle bir ödül bulacaktır." dedi. Bunun üzerine firmanın pazarlama müdürü Yasuhiro Kitao şu cevabı verdi: "Aynen. Uzun süredir beklediğimiz fırsat için bir ödül hazırlayalım. Acaba bölüm sonu canavarını yenebilen birileri çıkacak mı? Satış departmanında bu bölümü geçebilen tek bir kişi yok." 
 
      Bloodborne'un Gamescom festivalinde oyunculara oynanabilir olarak sunulduğunu ve demodaki bölüm sonu canavarının oyuncuları gerçekten zorladığını hatırlatalım. Bakalım bu sefer bu canavarı yenebilen sağlam bir oyuncu çıkacak mı?
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodborne Platformlar: PS4 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler