Bloodborne'da Rastgele Oluşturulan Zindan Tasarımları Olabilir

“Underground Ruins”
20.11.2014 17:09 Ömür Gencer


       Souls serisiyle oyuncuların gönlünü çalmış yapımcı From Software bildiğiniz gibi PlayStation 4'e özel olan Bloodborne'u geliştiriyor. Yapımcı ekip geçtiğimiz günlerde oyun için yeni ekran görüntüleri paylaşmıştı. Paylaşılan bu görsellerin birinin açıklamasında oyuncuları oldukça heyecanlandıran bir bilgi yer alıyor. 

      Underground Ruins adlı yeri tanıtan açıklamada "Bu yıkıntıların, onlara bakan insana göre şekil değiştirdiği söyleniyor." cümlesi yer alıyor. Bu cümleden oyundaki bazı zindanların rastgele oluşturulacağını çıkarabiliriz. Bildiğiniz gibi her girdiğinizde değişen bölüm tasarımları pek çok oyunda kullanılıyor ve oynanış ömrünü oldukça uzatıyor. 

      Bahsettiğimiz bu mekaniğin Bloodborne'da yer alacağını kesin olarak söyleyemeyiz ancak bu özelliğin oyuna apayrı bir tat katacağı su götürmez bir gerçek. Konuyla ilgili daha fazla bilgi geldiğinde sizlere aktaracağız. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodborne Platformlar: PS4 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler