Bloodborne'dan Chalice Dungeons Ayrıntıları ve Yeni Görseller

Hayır kapüşon Assassin's Creed ile oyun dünyasına girmemiştir!
18.12.2014 11:13 Alkan Adakaner


    Souls serisinin geliştiricilerinin yeni oyunu Bloodborne'da yeni ayrıntılar gün ışığına çıkmaya devam ediyor. From Software Chalice Dungeons adlı bölümlerle ilgili yeni açıklamalarda bulundu.
 
    Bu açıklamalara göre zindanların her seferinde farklılaşması ve birbirinden korkunç yaratıklara ev sahipliği yapmasının yanı sıra ritüel ustaları adlı düşmanlarla da karşılaşacağız. Bunlar çeşitli seronomiler düzenleyecek ve zindanlara giren herkesi gözetecekler. 

    Geliştiriciler Chalice Dungeons adlı görevlerde ustalaştıktan sonra bile online olarak arkadaşlarımıza katılıp farklı şeyler bulabileceğimizi söylüyorlar. Bu görevlerin ana senaryodan bağımsız olduğunu bir kere daha hatırlatalım. Aşağıda oyunun yeni görsellerini bulabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodborne Platformlar: PS4 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler