Bloodrayne: Betrayal Duyuruldu

Oyunun geliştiricisi Way Forward, 2D oyunlar konusunda uzman bir firma
31.03.2011 19:15 Alkan Adakaner


     Bloodrayne serisine farklı bir boyut kazandıracak olan Bloodrayne: Betrayal duyuruldu. 2D olarak tasarlanan oyun bu konuda uzman bir firma olan Way Forward tarafından geliştirilecek. Oyunun yayıncısı ise Majesco olacak.
 
       Playstation Network ve Xbox Live üzerinde satılacak oyunda Rayne, son bir görevi tamamlaması için Brimstone Society tarafından görevlendirilir. Rayne'in macerasına gizemli bir karakterin de eşlik edeceği söyleniyor. 
 
        2D olmasına rağmen vahşetinden bir şey kaybetmeyeceği söylenen oyun bu yıl yaz aylarında piyasaya çıkacak. Aşağıda oyunun ilk teaser videosunu izleyebilirsiniz, bu videoda malesef doğru düzgün bir şey anlatılmıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodrayne: Betrayal Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Way Forward Dağıtıcısı: Majesco Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 6 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 1 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 3 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler