Bloodrayne: Betrayal'a Yeni Video

Bloodrayne: Betrayal serinin fanatikleri için hazırlanan bir platform oyunu.
03.08.2011 12:23 Burçin Aygün

 
     Aramızda herhalde Bloodrayne ismini bilmeyen yoktur. Oyun filmlerinin korkonç ve başarısız yönetmeni Uwe Bowl tarafından da filmleri yapılan oyun serisi Bloodrayne, oldukça seksi bir vampir kadını yönettiğimiz, bol kanlı bir örnek. E3 fuarında büyük bir sürpriz ile oyuncuların karşısına bu sefer platform oyunu olarak çıkan yapım, Bloodrayne: Betrayal adına sahip.

     Yeni yayınlanan yapımcı günlüğü videosunda ise oyunun akışı hakkında bilgi veriliyor. Karakterimizin eskisine oranla daha seksi olduğu, şimdiye dek görünümü tasarlanırken pek çok aşamadan geçtiğini ve en kışkırtıcı halinin seçildiğini gördüğümüz videoda oyunun fanatiklerinin beklediklerini bulacakları anlatılıyor.

     Özellikle platform oyunlarını sevenler için oldukça zevk verecek gibi gözüken yapım önümüzdeki günlerde PSN ve XBLA için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodrayne: Betrayal Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Way Forward Dağıtıcısı: Majesco Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 6 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 14 Dk önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 1 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 1 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 2 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler