Bloodstained: Ritual of the Night için Devam Oyunu Yolda

06.06.2021 16:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Castlevania'dan ilham alan Bloodstained: Ritual of the Night'ın devamı geliyor. Bloodstained: Ritual of the Night, birkaç yıl önce piyasaya sürüldü ve o zamandan beri bazı DLC'ler ile yoluna devam etti. Ancak artık bağımsız olarak tam bir devam oyununun yolda olduğu öne sürüldü.
 
Bu yeni bilgiler PC Gamer tarafından ortaya çıkarıldı. 505 Games'in ana şirketi Digital Bros'un finansal raporlarında, Bloodstained: Ritual of the Night ile ilgili bir slayt olduğu fark edildi. Bu slayt içerisinde ''İkinci sürüm geliştirme aşamasındadır" ibaresi yer alıyordu.
 
Elbette ikinci versiyon ibaresi doğrudan bir devam oyunu olduğunu garantilemiyor. Ancak geliştirici ekip resmi Bloodstained sosyal medya platformlarında, "oyuncular için çok şey planlıyoruz" şeklinde gönderileriler paylaştı. Ekip yeni bir devam oyunu konusunda "henüz çok erken aşamada" olduğunu doğruladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodstained: Ritual of the Night Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Koji Igarashi Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 33 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler