Bloodstained: Ritual of the Night, Oyununa Gelecek Yeni Güncelleme Detayları Açıklandı

31.10.2021 23:16 Umut Tandoğan

 
 
Artplay, bazı teknik sorunların üretim takvimini yavaşlattığını belirtip özür diledikten sonra Metroidvania macerasının hayranları için sırada ne olduğunu detaylandırdı.
 
Geliştirme ekibi Artplay'den bir blog yazısında, "Bir sonraki güncellememiz oyuna yeni bir oynanabilir karakter ekleyecek" dedi. "Bu, daha önce yayınladığımız yol haritamızdan biraz daha farklı olacak. Yeni karakterin Bloodstained dünyasından olmadığını doğrulayabiliriz."
 
"Önceki karakterlerde olduğu gibi, tüm haritayı keşfedebileceksiniz. Ancak bazı alanlara ve bosslara erişilebilmesi için belirli yeteneklerin edinilmesi gerekecek" diye ekledi. "Yol boyunca, karakterin güç kazanma konusundaki özel yeteneğinin rütbesini ve sınıfını artırabileceksiniz."
 
Ekip, gecikmeler nedeniyle hala bir çıkış zaman aralığı belirlenmediğini belirtti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodstained: Ritual of the Night Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Koji Igarashi Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler