Bloomberg: Ucuz Switch Temmuz'dan Önce Çıkacak, Güncellenmiş Model de 2019 Bitmeden Çıkacak

24.04.2019 09:03 Gazali Çetinkaya

 
Bloomberg'in konuyla ilişkili iki kaynaktan öğrendiği bilgilere göre, "yeni, ucuz Nintendo Switch versiyonu" Haziran ayının sonuna kadar çıkmış olacak.
Bloomberg'in kaynakları ayrıca güncellenmiş modelin de yine 2019 yılı içinde çıkış yapacağını fakat bu modelin mevcut modelden daha güçlü olmayacağını, ufak iyileştirmeler içereceğini söylüyor.
Bundan önce Wall Street Journal ve Nikkei tarafından ortaya çıkan raporlarda Nintendo'nun daha az pahalı ve daha güçlü bir Nintendo Switch üzerinde çalıştığı belirtilmişti. Daha az pahalı model kesin gibi görünüyor fakat güncellenmiş modelin nasıl olacağı özellikle Bloomberg'in haberiyle birlikte biraz belirsizligini koruyor.
 
Nintendo şu ana kadar konu hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. Şirketin 2020 mali yıl sonuçlarını açıkladığı raporda yeni Nintendo Switch modelleri hakkında konuşması muhtemel. Nintendo'nun 2020 mali yılı 25 Nisan tarihinde sona erecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler