Blur'un Multi Betası Haftaya

01.03.2010 14:29 Ersin Kılıç


 
     Activision Blizzard geçtiğimiz ay yaptığı açıklama ile Blur'un betasının Mart ayında yapılacağını açıklamıştı. Bugün ise oyunun multiplayer betasının önümüzdeki hafta gerçekleşeceği belirtildi.
 
     Activision'dan Dan Amrich, oyunun Multiplayer betasının önümüzdeki hafta gerçekleşeceğini doğruladı. Amrich ayrıca Fileplanet'in multiplayer beta kodu almak için tek yer olmayacağını ve bazı internet sitelerinin bu kod dağıtımına yarından itibaren başlayacağını da sözlerine ekledi. 
 
     Betanın hangi platformlar için başlayacağı ise açıklanmasa da Xbox 360 için olabileceği tahmin ediliyor. Bakalım yarından itibaren bu konuda bir nevi aydınlanmış olacak.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Blur Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bizarre Creations Dağıtıcısı: Activision Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler