Body Count'tan GeoW 3'e Özel Parça (Yeni Video)

02.08.2011 04:29 Levent Polater

 
    Epic Games'in şaheseri Gears of War 3'ten müthiş bir video karşınızda. Oyunun Horde 2.0 modunu coşkulu bir biçimde bizlere sunan bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
    Bu videonun özel bir yanı daha var. Ünlü rap sanatçısı Ice-T, ve trash metal grubu Body Count, Gears of War'a olan hayranlıklarını ortak bir çalışmayla bir parçaya dökmüşler. "The Gears of War" adlı bu parçayı yeni videoda dinleyebilirsiniz. (Oldukça ofansif bi parça) Body Count'un aktörünün Gears of War 3'te Griffin'in seslendirmeni olduğunu belirtelim.
 
    Horde 2.0 moduna değinmek gerekirse Gears of War 2 oyuncularının bu konuda yabancılık çekmeyeceğini söylemeliyim. Akın akın gelen Locust dalgalarına karşı durmaya çalışacak ve bunu kendiniz ve dilerseniz 4 kişiye kadar co-op desteğiyle yapacaksınız. Bölgelerinizi korumak için farklı teçhizat ve donanımlarda emrinizde olacak.
 

[DHVIDEO=2885]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler