Bodycount Geliyor

08.03.2010 12:23 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz nesilin grafiksel ve atmosfer anlamında en başarılı oyunlarından biri olan Black'in yaratıcılarının yeni oyunu su yüzeyine çıktı.
 
     Uzun süredir Black'in yaratıcılarından biri olan ve oyunun senaryosuna da imzasını atan Stuart Black'ın yeni proje üzerinde çalıştığı dedikoduları yayılmıştı. Nihayetinde geçtiğimiz ay sonunda bu yeni projenin dağıtımını üstleneceği belirtilen Codemasters'ın yeni bir isim patenti aldığı ortaya çıkmıştı. "The United States Patent and Trademark Office" verilerine göre Codemasters'ın onaylattığı isim "Bodycount" idi.
 
     Bugün ise Resmi Xbox 360 editörleri bir sonraki sayılarının kapağını okurları ile paylaştı. Kapaktaki oyun ise Stuart Black'ın yeni projesi Bodycount'tan başkası değil. "Üst düzey bir shooter" ibaresinin yer aldığı dergi kapağını süsleyen Bodycount ile ilgili ilk detaylar için biraz daha sabretmemiz gerekecek.
 
     Oyunun çıkacağı platformlar ise şu an belli değil. Xbox 360'a çıkacağı zaten kesinleşti. Muhtemelen PS3'e de gelecektir. Dağıtımı Codemasters olduğu için bir ihtimal PC'ye de gelebileceğini düşünüyorum. 
 
Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bodycount Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler