Bodycount'tan Yeni Görüntüler + Çıkış Tarihi

Oyunda bu tür patlamalara sıkça rastlayacağız
01.06.2011 20:44 Alkan Adakaner


     Codemasters, uzun süredir sesi soluğu çıkmayan oyunu Bodycount'ın yeni ekran görüntülerini yayınladı. Bu göründüler umudu kestiğimiz oyunu yaşadığını gösteriyor.
 
     Açıkçası ekran görüntülerine bakacak olursak grafiklerin pek de iç açıcı olduğunu söyleyemeyiz. Yine de ekran görüntüleri çoğu zaman yanıltıcı olabiliyor. Codemasters iyi grafikler sunabilecek bir firma.
 
     Bodycount'ın baş tasarımcısı Stuart Black'in Codemasters'tan ayrılmasından sonra zor günler geçiren geliştirici ekip şu ana kadar 100 kişi ile çalışmış. Geliştirici ekipten bazı kişilerin ayrılmasının normal olduğunu, ama özellikle kodlama ve oynanabilirlik alanında çalışan kişilerin ayrılmasının oyuna çok zarar verdiğini söyleyen Codemasters Guildford genel müdürü Adrian Bolton, oyun geliştirmenin bir takım oyunu olduğunu belirtti.
 
     E3 fuarında büyük ihtimalle Bodycount'ın bir videosunu göreceğiz. O zaman oyun hakkındaki yargılarımız çok daha isabetli olacaktır. Bu arada oyun 26 Ağustos'ta Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bodycount Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 2 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 4 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 5 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler