Borat 2'den İlk Teaser Paylaşıldı, Tam Yayın Tarihi Açıklandı

01.10.2020 12:36 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 2006 yılında yayınlanan farklı bir komedi anlayışı olan Borat filminin ya da tam ismi ile "Borat: Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Kültürünün İncelenmesi"nin ikinci filmi geçtiğimiz ay duyurulmuştu.
 
Geçtiğimiz saatlerde de filmin hem tam yayın tarihi açıklandı hem de filmden ilk teaser paylaşıldı. Teaser'dan da görebildiğiniz gibi ilk filmin havasında bir film geliyor. Borat 2 ya da tam ismi ile Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan, 23 Ekim'de Amazon Prime Video üzerinden yayınlanacak.
 
İkinci filmde ünlü olan Borat kendini halktan saklamaya çalışacak ve başka biri gibi davranacak. Ayrıca filmin Trump ve Epstein arasındaki ilişkiye ve koronavirüs salgınına odaklanacağı açıklandı. Son söylem ise oldukça büyük bir söylem. Filmden dolayı bir siyasetçinin kariyeri sarsılabilirmiş. Son olarak da filmde Mike Pence. Rudy Giuliani ve birkaç siyasetçi daha bulunacakmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler