Borderlands 2 ve Fifa 13'ün İlk Notları Yayımlandı

Derginin Borderlands 2 incelemesinden bir kare.
06.09.2012 18:30 Erkut Köse


   Oyun dünyasının önemli oyunlarından Borderlands 2 ve Fifa 13'ün ilk notları İngiltere'nin oyun dergisi GamesMaster'dan geldi.
 
    Dergi, Fifa 13'ü etkileyici bulduğunu dile getirerek %91 puanla ödüllendirdi. Borderlands 2 ise daha da yüksek bir puan olan %95'e layık görülmüş. Tekken Tag Tournament 2'yi de inceleyen dergi, bu yapıma ise %82 puan vermiş.
 
    Görünüşe göre hem Fifa 13, hem de Borderlands 2 sağlam adımlarla geliyor gibi. Bize de kendilerini sabırsızlıkla beklemek düşüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 12 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler