Borderlands 2'nin Commander Lilith & the Fight for Sanctuary DLC'si Epic Games Store'da Ücretsiz

03.09.2020 12:01 Gazali Çetinkaya

 
Borderlands 2'nin Borderlands 3'e zemin hazırlayan Commander Lilith & the Fight for Sanctuary indirilebilir içeriği ilk olarak Haziran 2019'da çıkışını gerçekleştirmişti. İndirilebilir içerik oyuna yeni karakterler, boss'lar, bölgeler, ganimetler ekliyor ve seviye sınırını 80'e yükseltiyor. Ayrıca yeni oyuncuların da otomatik olarak 30. seviyeye yükselmelerini sağlıyor.

Steam'de ilk ayında ücretsiz olarak sunuldu ve şimdi de Epic Games Store üzerinde ücretsiz. 2 Ekim'e kadar alabilirsiniz.

Commander Lilith & the Fight for Sanctuary, Borderlands Handsome Collection Mayıs ayında Epic Games Store'da ücretsiz olarak verildiğinde pakette yer almıyordu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ücretsiz Oyun Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 1 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 1 Saat önce Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 13 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler