Borderlands 3, 2K Games'in Bugüne Kadarki en Hızlı Satan Oyunu Oldu

04.11.2021 13:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Take-Two, Borderlands 3'ün 2K Games'in bugüne kadarki en hızlı satan oyunu olduğunu duyurdu. Belirtilene göre Borderlands 3, bugüne kadar tüm platformlarda yaklaşık 14 milyon adet sattı. Ek olarak Borderlands franchise'ı dünya çapında 72 milyondan fazla satıldı. 
 
Borderlands 3, ilk olarak 13 Eylül 2019'da piyasaya sürüldü ve bugüne kadarki en hızlı satan 2K Games oyunu oldu. Bunun yanı sıra Borderlands 2 ise bugüne kadar 25 milyonun üzerinde satış yaptı. Böylece ikinci oyun, 2K'nın en çok satan oyunu statüsüne ulaştı.
 
Öte yandan Take-Two, Sid Meier'in Civilization serisinin 59 milyonun üzerinde sattığını açıkladı.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/397540/Borderlands_3/
 
Orijinal nişancı-yağmacı oyunu, sayısız silah ve kargaşa dolu macerası ile geri döndü. Yeni dünyaları ve düşmanları ele geçir ve evini galaksideki en acımasız kült liderlerinden kurtar. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 13 Dk önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler