Etkileşimli Borderlands Serisi Duyuruldu: İşte İlk Detaylar

25.07.2023 17:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Genvid Entertainment ve Gearbox Entertainment, etkileşimli oyun serisi Borderlands EchoVision Live'ı duyurdu. Oyun etkileşim odaklı olacak ve izleyenler oyuna müdahale edebilecek.
 
Topluluk odaklı bir seri olacak ve kararlar ortak alınacak
 
 
 
TV ve oyun dünyalarını bir araya getiren Genvid, oyunları temel olarak topluluk odaklı geliştiriyor ve izleyicilerin hikayelerine dokunmalarını sağlıyor. Bu sayede izleyiciler / katılımcılar doğrudan oyunun gidişatını değiştirecek kararlar verebiliyor.
 
Borderlands'in bu etkileşimli serisi sekiz masum turistin maceralarını konu alıyor. Oyuncular ve yayıncıların ortak olacağı bu macerada hikaye kararları ortak alınıyor ve her topluluk kararıyla beraber gidişat değişebiliyor. 
 
Öte yandan Genvid ekibi sadece bu oyun üzerinde çalışmıyor aynı zamanda geçtiğimiz süreçte duyurulan Silent Hill: Ascension üzerinde de uğraş veriyor. Stüdyo bu yeni Borderlands projesini San Diego Comic-Con'da duyurdu. 
 
Diğer taraftan geçtiğimiz hafta Borderlands'in uzun metrajlı filminin 9 Ağustos 2024'te sinemalarda olacağı doğrulandı. Lilith rolünde Cate Blanchett, Roland rolünde Kevin Hart ve Claptrap rolünde Jack Black'in rol aldığı filmin yazarlığını ve yönetmenliğini Eli Roth üstleniyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 23 Dk önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler