"Borderlands Bu Nesilin Diablo'su"

Gears of War 3'te RPG öğeleri görürseniz şaşırmayın.
06.11.2009 14:06 Ersin Kılıç

Bu nesile damgasını vuran oyunlardan biri olan Gears of War serisinin yaratıcılarından Cliff Bleszinski, Borderlands için ilginç açıklamalarda bulundu.
 
"Shooter oyunlarının geleceği RPG" diyen Bleszinski, Borderlands ve Fallout 3'ün bu tanımı için mükemmel örnek olduklarını dile getirdi.
 
Twitter sayfasında "Borderlands, sana tapıyorum. Bu nesilde yükselişe geçen FPS oyunları arasında Diablo konumundasın. Claptrap'ın heykelini istiyorum." diyerek Borderlands'ın Fallout'un daha "shooter" versiyonu olduğunu belirtti ve oyundan övgüyle söz etti.
 
Claptrap'ın Borderlands'ta bulunan ve tanıtım videolarında da bolca yer alan küçük robot olduğunu da belirtelim.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 25 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler