Borderlands Koleksiyon Sürümü Duyuruldu: 2.668 TL Yerine 242 TL!

01.09.2023 16:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı 2K ve geliştirici Gearbox Software, Borderlands Collection: Pandora's Box'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için duyurdu. Koleksiyon sürüm, altı farklı oyunu ve tüm eklenti paketlerini içeriyor.
 
Paket tüm seriyi oyunculara sunuyor
 
 
Borderlands Collection: Pandora's Box sürümü oyunculara seriyi elde etme imkanı sunuyor. Bu sürüm içerisinde Borderlands, Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel, Tales from the Borderlands, Borderlands 3 ve New Tales from the Borderlands yer alıyor. Paket bugün itibarıyla piyasaya sürülmüş durumda ve normalde 149,99 dolarlık bir fiyatla satışa sunulacakken sınırlı bir süre için 59,99 dolarlık bir fiyatla karşımıza çıkıyor. Steam indirimli fiyatı 242,59 TL, normal fiyatı ise 2.668,99 TL.
 
Steam'de Borderlands Koleksiyonu'ndaki herhangi bir Borderlands oyununun dijital kopyasına sahipseniz yalnızca sahip olmadığınız içerik için ödeme yapıyorsunuz. Diğer taraftan Xbox veya Playstation tarafında ise mevcut mağazalardan gerekli satın alım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
 
Looter shooter türüyle karşımıza çıkan serinin koleksiyon sürümü tüm içerikleri bir araya getiriyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands: The Handsome Collection Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler