Borderlands Handsome Collection Şu An Xbox One'da Ücretsiz İndirilebilir Durumda

27.10.2016 14:26 Gazali Çetinkaya

 
 
   Borderlands 2 ve Borderlands: The Pre-Sequel ile birlikte tüm DLC'leri içeren paket Borderlands: The Handsome Collection şu anda Xbox One üzerinde ücretsiz indirilebilir durumda.
 
   Microsoft tarafından bu konuyla ilgili bir duyuru yapılmadı ve paketin ücretsiz olduğu da NeoGAF üyeleri tarafından keşfedildi. Genelde bu durumlarda ücretsiz hafta sonu oynama imkanı sunulacağı için oyun açılmış oluyor.
 
   Tek farklılık genelde sadece Gold üyelerine sunulan bu fırsat bu kez tüm üyeler için geçerli gibi.
 
   Planlı mı yoksa bir hata olduğu için mi ücretsiz olduğunu Microsoft tarafından açıklama geldiğinde öğreneceğiz. Oyunun bulunduğu sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands: The Handsome Collection Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler