Borderlands: The Pre-Sequel Duyuruldu + Uzun Bir Oynanış Videosu

09.04.2014 15:28 Alkan Adakaner


     2K Games sonunda beklenen duyuruyu yaptı. Borderlands: The Pre-Sequel adlı serinin yeni oyunu Playstation 3, Xbox 360 ve PC için duyuruldu. Oyun yeni nesil konsollara gelmiyor.
 
     Borderlands ve Borderlands 2 arasındaki bir zaman dilimini konu edinen Borderlands: Pre-Sequel'da Handsome Jack'in bir grup savaşçıya direktifler vererek uzaylılara ait bir artifaktı bulmaya çalışıyor. Oynanabilir karakterler arasında Athena the Gladiator, Wilhelm the Enforcer, Nisha the Lawbringer ve Claptrap yer alıyor.

     Dünya'nın uydusu olan ayda geçen oyunla birlikte lazer ve dondurucu gibi efektler kullanan silahları kullanma şansımız olacak. Ayrıca düşük yer çekiminden hareketlerimizin etkileneceği ve oksijenin de sınırlı olacağı belirtiliyor.
 
      Bu oyunun bir indirilebilir içerik olmadığı, başlı başına yeni bir oyun olduğunu belirtelim. Beklendiği gibi oyun Gearbox Software yerine 2K Australia tarafından geliştiriyor. İşte ilk görseller:

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands: The Pre-Sequel Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Australia Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler