Borderlands: The Pre-Sequel'in Yapımcısı Kapanıyor

16.04.2015 11:31 Cenk Akyürek

 
     2K Avustralya'yı bünyesinde tutan ana firma, stüdyoyu kapatacaklarını ve çalışanların bir kısmının işini kaybedeceğini, bir kısmının da başka görevlere atanacağını bildirdi.
 
     Adını açıklamayan bir yetkili; 2K Avustralya'nın kapatılması için gerekli adımların atılmaya başlandığını, bunun diğer geliştirilen oyunların maliyetini yönetmek ve yaratıcı takımın mesafe olarak birbirine yaklaştırmak sebebiyle alınan bir karar olduğunu bildirdi. Çalışanların başka görevlere atanması için uğraştıklarını da ekledi.
 
     2K Avustralya en son, geçtiğimiz Ekim ayında PS3, PC ve Xbox 360 için yayınlanan, Borderlands: The Pre-Sequel'ı geliştirmişti.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands: The Pre-Sequel Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Australia Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler