Borderlands: The Pre-Sequel'in Season Pass'i Gün Yüzüne Çıktı

31.08.2014 23:32 Ömür Gencer


      Borderlands serisinin yeni oyunun Borderlands: The Pre-Sequel, serinin hayranları tarafından merakla beklenen yapımlar arasında bulunuyor. PAX Prime festivalinde konuşan yapımcılar oyun çıktıktan sonra oyunculara sunulacak DLCler hakkında bilgi verdi.
 
      Borderlands: The Pre-Sequel, çıktıktan sonra oyun için 4 adet DLC gelecek. Bu DLCler belirtilene göre oyuna yeni karakterler, yeni meydan okumalar (challenge), yeni görevler ve yeni deneyimler sunacak.  Her bir DLC 10 dolara satılacak fakat oyunun Season-Pass'ini 30 dolar karşılığında satın alabilirsiniz.
 
     Ayrıca oyunu ön sipariş eden oyuncular  Shock Drop Slaughter Pit adlı içeriğe sahip olabilecekler. Bu içerik daha sonra ayrı satılacak olsa da season-pass'de bulunmayacak. Oyunun season-pass'i için yayınlanan görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands: The Pre-Sequel Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Australia Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler