Bounty Star: The Morose Tale of Graveyard Clem Çıkış Tarihi Ertelendi

30.06.2023 14:49 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici DINOGOD, 3D aksiyon oyunu Bounty Star: The Morose Tale of Graveyard Clem'i önceden planlanan 2023 çıkış döneminden 2024'ün başına erteledi.
 
Oyun, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam üzerinden PC için ve ayrıca Xbox Game Pass aracılığıyla çıkış yapacak.
 
Bounty Star, meka savaşını ve özelleştirmeyi çiftçilik ve üs inşası ile birleştiren, omuz üstünden bakış açısına sahip, 3 Boyutlu bir aksiyon oyunudur. Oyuncu, bir savaş gazisi, yetenekli bir savaşçı ve uzman meka pilotu olan Clem adında, çökmüş ama güçlü bir eski asker olarak oynar. Clem, geçmişinin suçluluk ve utancından kurtulmaya ve Güneybatı Amerika'nın kıyamet sonrası bir versiyonu olan Kızıl Enginlik'te iyilik adına meşru bir güç olmaya çalışır.
Clem, zar zor uygun bir operasyon üssü ve ev işlevi gören, izole edilmiş ve köhne bir garajı miras alır. Su ve elektrik hatları kur, yiyecek yetiştir ve pişir, savaş için mühimmat ve yakıt üret ve hayvan büyüt. Bu yıpranmış harabenin çok fazla potansiyeli var ancak Clem ile yan yana büyümek zorunda kalacak.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler