Brawl Busters'ta İkinci Beta Dönemi

Oyunun ikinci betası başlıyor
03.10.2011 12:16 Ersin Kılıç


     Rock Hippo Productions’un aksiyon yüklü online çok oyunculu oyunu Brawl Busters, Kapalı Betanın İkinci Aşamasına girdi ve ağ yükseltmeleri, yeni silahlar ve kostümler ile savaşılacak yeni bir harita yayınladı.

     Ağ Yükseltmesi: Ağ altyapısı, dünyanın her yanındaki oyunculara daha akıcı bir oyun deneyimi sağlamak için önemli bir bakım geçirdi. Son Beta Aşaması sırasında oyunda herhangi bir yavaşlamayla karşılaşan oyuncular geri dönüp yükseltilen ağı denemeli. Ama artık daha da hızlı kavgalarla başa çıkmanız gerekiyor!

     Yeni Harita: Pinball Avenue: Yepyeni bir harita kavgalara sahne olmayı bekliyor! Tüm Savaşçılar haritadaki tuhaf çevresel tehlikelere karşı tetikte olmalı.

     Yeni Silahlar ve Kostümler: Var olan silahlardan bıktınız ve yeni bir tarz mı arıyorsunuz? Rock Hippo sizin yanınızda. Yeni donanım için mağazayı ziyaret edin.

     Brawl Busters Kapalı Beta Aşama İki’ye mi girmek istiyorsunuz? Beta anahtarı alma şansı elde etmek için http://BrawlBusters.com sitesine e-mail adresinizi girin. Bundan sonra, var olan hesaplar arkadaşlarını şu adresten oyuna davet edip, beta anahtarı olmaksızın oyunu onlarla oynayabilecekler: http://www.brawlbusters.com/inviteFriend/.
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Brawl Busters Platformlar: PC Geliştirici: Rock Hippo Dağıtıcısı: Rock Hippo Tür: MMO-TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler