Brawl Busters Açık Betaya Geçiyor

Dövüş Keyfi Artık Herkese Açık
31.10.2011 18:51 Ersin Kılıç


     Rock Hippo Productions’tan aksiyon yüklü çok oyunculu online oyun Brawl Busters gelecek hafta Açık Beta aşamasına girecek. 3 Kasım Perşembe günü kapılar herkese açıldığında, oyuncuların dövüş eldivenlerini giyerek hazır olması gerekli!

     Yeni oyuncuları karşılamak için, iki yeni oyun modu, yeni silahlar ve yeni ekipmanlar hazırlandı. Web sitesinde de Açık Beta için kapsamlı bir güncelleme yapılacak: Oyuncular yepyeni Busters Centre’daki Brawl Busters topluluğuna katılabilecek. Gelecek hafta açıklanacak olan yeni özelliklere kendinizi hazırlayın!

     Açık Beta aşamasını beklerken, fanlara oyunun forumlarında gerçekleşen Brawl Busters Trivia etkinliğine katılmaları tavsiye ediliyor. Basit soruları cevaplayın ve her gün Buster Puanı ödülleri kazanın. Yarışmaya şu adresten katılabilirsiniz: http://www.brawlbusters.com/forum#4107

     Rock Hippo her zaman oyuncuların geribildirimlerini bekliyor. Tüm Kapalı Beta katılımcılarından, yani “Asıl Oyuncular”dan 5 ila 7 dakikalık kısa bir araştırmaya katılarak Rock Hippo’nun Brawl Busters’ı daha iyi bir oyun haline getirmesine yardımcı olması bekleniyor. Araştırma şu adreste:http://surveymonkey.com/s/BrawlBusters.
 
     Araştırmaya katılan her “Gerçek Oyuncu”ya sağlam bir Buster Puanı ödülü verilecek.
 
  Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Brawl Busters Platformlar: PC Geliştirici: Rock Hippo Dağıtıcısı: Rock Hippo Tür: MMO-TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler