Bright Memory: Infinite 11 Kasım'da PC için Çıkış Yapacak

29.10.2021 13:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Playism ve geliştirici FYQD-Studio, Bright Memory: Infinite'i PC için Steam ve GOG üzerinden 11 Kasım'da PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun PC çıkışının ardından Xbox Series konsollarına da gelecek.
 
Bright Memory: Infinite, İngilizce ve Japonca seslendirmeye ve Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Latin Amerika İspanyolcası, Almanca, Fransızca, Rusça, Brezilya Portekizcesi, İtalyanca ve Korece alt yazı desteğine sahip olacak.
 
Bright Memory: Infinite, orijinal Bright Memory'nin reboot'u. 2036 yılında geçen birinci şahıs aksiyon macera oyununda, kimsenin açıklayamadığı garip olaylar dünyanın dört bir yanındaki gökyüzünde ortaya çıkıyor ve Super Nature Research Organization adındaki organizasyon bu olayı soruşturmak için birkaç ekibini yolluyor. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1178830/Bright_Memory_Infinite/ 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bright Memory: Infinite Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: FYQD-Studio Dağıtıcısı: Playism Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler