Broken Sword 5: The Serpent’s Curse Switch'e Geliyor

03.08.2018 21:48 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Ravenscourt ve geliştirici Revolution Software point-and-click adventure oyunu Broken Sword 5: The Serpent’s Curse'ün 21 Eylül'de $29.99 fiyattan Switch için çıkış yapacağını duyurdu.
 

Harikulade bir şekilde elle çizilmiş sanatsal çalışmalarla ve orijinal bir seslendirme kadrosuyla hayat bulan Broken Sword 5, serinin başladığı yere geri dönüyor: Hikâye ve karakterlerin odağında, entrikalarla ve komplolarla dolu tehlikeli bir dünyaya adım atıyorsunuz.
 
Görülmemiş tehlikeler
 
Kadim tarihin bulanık sularında yüzün ve bir yazıt kadar eski bir gizemi gün yüzüne çıkarın. Revolution'ın deneyimli kadrosunun elinden çıkmış, üstüne getir ve tıkla tarzındaki bu yepyeni macerada George ve Nico'yu gizemler ve tehlikeler bekliyor.
 
Kendisini bir kez daha antik bir bilmeceye çekilmiş bulan George Stobbart olarak bir soygunun arkasındaki gizli hikâyeyi keşfedin. Klasik bulmacalarla dolu oynanışı, derin ve değişken hikâyesi ile hayal gücünün ne kadar derinlere indiğini merak edeceksiniz.

 
Broken Sword 5: The Serpent’s Curse şu anda PlayStation 4, Xbox One, PC, Mac, Linux, PS Vita, iOS ve Android üzerinde ulaşılabilir durumda.

Switch versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Broken Sword 5: The Serpent’s Curse Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Revolution Software Dağıtıcısı: Revolution Software Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler