Brothers: A Tale of Two Sons Bu Ay PS4 ve Xbox One'a Geliyor

01.08.2015 14:29 Ömür Gencer


       Hikaye sunumu, eşsiz oynanışı ve atmosferiyle beğeni toplayan Brothers: A Tale of Two Sons bildiğiniz gibi yeni nesil konsollara duyurulmuştu. Yapımcı ekip Starbreeze oyunun yeni nesil konsol çıkış tarihini duyurdu.
 
      Belirtilene göre iki oğlun hikayesine yeni nesilde 12 Ağustos'ta tanıklık edeceğiz. Oyun daha sonra 1 Eylül'de kutulu olarak da çıkışını yapacak. Brothers: A Tale of Two Sons'ın PS4 ve Xbox One sürümünde oyunun yönetmenlerinin yorumları, oyunun müzik albümü ve sanat galerisi de ek olarak bulunacak.  
 
       Yeni nesil konsolların yanında oyunun mobil sürümü için de bir duyuru yapıldı. Belirtilene göre yapım Android, Windows Phone ve iOS cihazlara bu yaz içinde çıkışını yapacak. Oyun hakkında fikir sahibi olmak isterseniz aşağıdan incelememizi izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Brothers: A Tale of Two Sons Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Starbreeze Studios Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler