Bu Geceki Valve Konferansında Oyuncuları ve Basını İlgilendiren Bir Açıklama Yok

03.03.2015 20:06 Samet Konuksal


    Valve'ın Game Developers Conference kapsamındaki sunumu için seçilen tarih ve saat ayarlamaları epey ilginçti. 03.03.2015'te, etkinliğin düzenlendiği San Francisco saatiyle 3'te düzenlenecek olan konferans, bu kadar fazla 3 bulundurmasından dolayı oyuncuları heyecanlandırmıştı. Ancak görünene göre yine başka bahara kaldık.
 
    Türkiye saatiyle bu gece 1'de düzenlenmesi beklenen Valve'ın GDC konferansında oyuncuları ve basını ilgilendiren çok fazla içerik yok. Konferansa basın davetiyesi yollamayan Valve, sadece oyun yapımcılarına bir sunum düzenleme niyetinde. Hatta öyle ki Valve'ın sunumunu Gabe Newell gibi büyük isimler değil, Sergiy Migdalskiy isimli bir mühendis yapacak. Migdalskiy sunumunda oyun motorlarındaki optimizasyonlarla ve fizik unsurlarıyla ilgili konuşacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 17 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 37 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler