Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (19 - 24 Temmuz 2010)

19.07.2010 02:07 Ersin Kılıç


 
     Yılın en kısır dönemine giren ve geçtiğimiz haftayı da bir hayli boş geçiren oyun sektöründe, bu hafta hangi yapımlar rafları süsleyecek?
 
     Geçtiğimiz haftaki kısırlık malesef bu hafta da devam ediyor. Buna rağmen bu haftanın geçtiğimiz haftaya göre az olsa da daha önemli yapımların bu hafta çıktığını söyleyebiliriz. Haftanın en dikkat çeken yapımı ise geçtiğimiz haftalarda betası gerçekleşen Need for Speed World oluyor. Yeni NFS'den sonra, bu haftanın bir diğer önemli yapımı ise Japonya çıkışını geçtiğimiz yıl gerçekleştiren Dragon Quest 9. Dikkat çeken ve son olan oyunumuz ise grafikleri ve oynanışı ile özgün olan Limbo oluyor.
 
     İşte bu hafta çıkacak olan dikkat çeken yapımlar ;
 
Need for Speed World - PC
Dragon Quest IX: Sentinels of the Stay Skies- DS
Limbo - Xbox Live
 
     Gelecek hafta.......
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 1 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 2 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 3 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 3 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler