Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (4 - 9 Ekim)

04.10.2010 02:54 Ersin Kılıç


 
     Sonbahar ve kış ayları oyun severler için hep tatlı bir telaş ile geçmiştir. "Hangi oyunu almalıyım?", "Hangi birini bitireceğim?" gibi ikilemlere düştüğümüz bu aylara geçtiğimiz haftalar ile birlikte tam anlamıyla girmiş bulunuyoruz. Ekim ayı ile birlikte çok daha şiddetini arttıracak olan oyun yağmurunda bu hafta da birbirinden önemli yapımlar kendini gösterecek.
 
     Haftanın en önemli oyunu tabi ki Pro Evolution Soccer serisinin 2011 versiyonu oluyor. PES 6'dan beri bir türlü bekleneni veremeyen seri, 2011 versiyonu ile birlikte başta lisans problemi gibi önemli eksikleri olsa da oldukça iddialı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Oyunu deneyenlerin ortak görüşü ise PES'in büyük bir değişime uğradığı ve bu oyun ile birlikte çıkışa geçeceği oluyor. Geçen seneden çok daha iyi ve Master Lig Online gibi önemli modlara sahip olan PES 2011 gene futbol severleri ekran başına çivileyecek.
 
      PES 2011 dışında Ninja Theory'nin yeni yapımı Enslaved, Castlevania: Lords of Shadow ve NBA 2K11'de bu hafta çıkışını yapan oyunlar arasında yer alıyor. Ayrıca zombilerin çılgınlar gibi saldırdığı Left 4 Dead 2'nin Sacrifice içeriği de bu hafta satışa çıkacak.
 
     İşte bu hafta çıkacak olan iddialı oyunlar ;
 
Pro Evolution Soccer 2011 - PC, PS3, Xbox 360, Wii, PSP, PS2 
Left 4 Dead 2 : Sacrifice - PC, Xbox 360
Phantasy Star Portable 2 - PSP
Castlevania: Lords of Shadow - PS3, Xbox 360
Enslaved: Odyssey to the West - PS3, Xbox 360
Final Fantasy: The 4 Heroes of Light - DS
Front Mission Evolved - PC, PS3, Xbox 360
NBA Jam - Wii
NBA 2K11 - PC, PS3, Xbox 360, Wii, PSP
Wii Party - Wii
WRC - PC, PS3, Xbox 360, PSP
Borderlands: Game of the Year Edition (PC)
 
Önümüzdeki hafta......
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2011 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler